GEBAKKEN SPERZIEBONEN MET GARNALEN
400 gram sperziebonen
100 gram gepelde Noorse garnalen
1 ui
1 eetlepel olie
1 eetlepel sojasaus
2 eetlepels geroosterd sesamzaad
Sperziebonen wassen. Afhalen en in drieën breken. Sperziebonen in 10 minuten half gaar koken. Intussen garnalen afspoelen en laten uitlekken. Ui fijnsnipperen. Olie verhitten. Ui en garnalen 3 minuten zachtjes bakken. Sojasaus erdoor roeren. Sperziebonen afgieten. Door garnalenmengsel roeren. Nog 5 minuten bakken. Sesamzaad erover strooien.
Lekker bij rijst en omelet.
2 personen
voedingswaarde : 230 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Korea
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip september 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten