STOKBROOD MET ARTISJOKKEN EN AARDBEIEN
1 blikje artisjokharten (240 gram)
½ eetlepel olijfolie
zout
peper
200 gram aardbeien
50 gram magere kwark
1 (bruin maanzaad-)stokbrood (50 centimeter)
50 gram alfalfa (of 1 bakje tuinkers)
50 gram geraspte kaas
Artisjokharten laten uitlekken. In plakjes snijden. Besprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen. In plakjes snijden. Kwark losroeren. Op smaak brengen met zout en peper. Onderste helft van stokbrood ermee besmeren. Achtereenvolgens alfalfa en kaas over kwark verdelen. Om en om aardbei en artisjok erop leggen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen.
2 personen
voedingswaarde : 410 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip augustus 1991
maandag 24 augustus 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten