SPAGHETTI ALLA DIAVOLA (‘DUIVELSE’ SPAGHETTI)
400 gram peperoncino rosso (rode spaghetti)
zout
3 teentjes knoflook
2 rode pepers
10 gram verse peterselie
3 eetlepels (olijf)olie
In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en spaghetti toevoegen en al dente koken. Knoflook pellen. Pepers halveren, zaadjes en zaadlijsten verwijderen en pepers in ragfijne reepjes snijden. Peterselie fijnhakken. Olie zachtjes verhitten. Knoflook pellen, boven olie uitpersen en met peperreepjes 1 minuut zachtjes fruiten. Spaghetti afgieten, goed laten uitlekken en mengen met olie, knoflook en pepers. Spaghetti bestrooien met peterselie en omschudden.
4 personen
voedingswaarde : 425 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : voor- of bijgerecht
bron : Pasta (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten