maandag 3 augustus 2020

Spaghetti alla Carrettiera (Italië)

SPAGHETTI ALLA CARRETTIERA (SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN BASILICUM)

400 gram spaghetti
zout
3 eetlepels (olijf)olie
3 teentjes knoflook
10 gram verse basilicum
(versgemalen) peper


In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en spaghetti toevoegen en al dente koken. Olie verhitten. Knoflook pellen, erboven uitpersen en 1 minuut zachtjes fruiten. Basilicum in reepjes scheuren. Spaghetti afgieten, laten uitlekken en mengen met knoflook en basilicum. Spaghetti bestrooien met peper.

4 personen

voedingswaarde : 425 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gebied : Italië
gerechtsoort : bijgerecht

bron : Pasta (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden

Geen opmerkingen: