SPAGHETTI ALLA CARRETTIERA (SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN BASILICUM)
400 gram spaghetti
zout
3 eetlepels (olijf)olie
3 teentjes knoflook
10 gram verse basilicum
(versgemalen) peper
In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en spaghetti toevoegen en al dente koken. Olie verhitten. Knoflook pellen, erboven uitpersen en 1 minuut zachtjes fruiten. Basilicum in reepjes scheuren. Spaghetti afgieten, laten uitlekken en mengen met knoflook en basilicum. Spaghetti bestrooien met peper.
4 personen
voedingswaarde : 425 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Pasta (Albert Heijn eetboekenreeks) / Janny van der Lee-van der Heijden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten