CHAMPIGNONS MET ITALIAANSE KRUIDEN
½ zakje verse Italiaanse-kruidenmix (à 30 gram)
1 bakje champignons (250 gram)
3 eetlepels (olijf)olie
1 theelepel citroensap
1 eetlepel droge witte wijn
1 theelepel kruidenbouillonpoeder
(versgemalen) zwarte peper
1 teentje knoflook
In kopje kruidenmix fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier. Champignons, kruidenmix, olie, citroensap, wijn en bouillonpoeder in pan doen. Bestrooien met peper. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Geheel aan de kook brengen en in 5 minuten zachtjes gaarkoken. In zeef laten afkoelen. Champignons over twee bordjes verdelen. Serveren met geroosterd brood.
2 personen
voedingswaarde : 155 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Allerhande 9 mei 1996
maandag 25 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten