ZOUTE VIS MET BRUINE BONEN
gezouten kabeljauw
bloem
bruine bonen
bouquet garni
knoflook
zout
peper
ui
knoflook
rode peper
peterselie
boter
Spoel en ontzout stukken gezouten kabeljauw zorgvuldig. Droog ze af en bestuif ze met bloem. Bak de bebloemde moten in een platte pan en laat ze uitlekken op bruin papier.
Kook bruine bonen, met een bouquet garni, knoflook, zout en peper. Giet ze af.
Leg een bedje van de bonen op de bodem van een platte vuurvaste aardewerk schaal. Leg de moten vis daarop en leg op iedere moot een haksel van ui, knoflook, rode peper en peterselie. Versier met wat flinters boter en maak het af in de oven.
gebied : Antillen
gerechtsoort : visgerecht
bron : De reis om de wereld in 80 schotels … en 200 verrukkelijke recepten / R. J. Courtine
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten