JAMAICA SALADE
De waterkers en de veldsla moeten goed bekeken worden op gaafheid. Was ze en droog ze voorzichtig in theedoeken.
4 sinaasappelen, geschild, in plakjes gesneden, een schil bewaard en fijngehakt
cayennepeper
zout
200 gram veldsla
1 bosje waterkers
1 eetlepel ingemaakte citroen
1 theelepel dragon, fijngehakt
6 eetlepels olie
2 eetlepels citroensap
Doe de sinaasappelschijfjes in een kom en strooi er wat cayennepeper, zout en de sinaasappelschil over. Doe er de veldsla en waterkers bij. Voeg de ingemaakte citroen en de dragon toe en schenk over dit geheel een Franse saus van de olie en het citroensap.
4 personen
gebied : Jamaica
gerechtsoort : salade
bron : “Green salads and fruit salads” door Mrs. C. F. Leyel in Salades en koude voorgerechten (Praktisch koken) / Richard Olney
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten