JIBNE WA LABNEH (DIP VAN KAAS EN YOGHURT)
Deze dip is snel gemaakt. Geef er knapperig geroosterd platbrood bij, en als u wilt ook zwarte olijven, reepjes komkommer, partjes pomodorotomaatjes en bosui. In winkels voor oosterse producten is tegenwoordig ook labneh, de Libanese hangop, verkrijgbaar.
250 gram feta
2½ deciliter dikke Libanese of Griekse yoghurt
4 eetlepels extra vergine olijfolie
Prak de feta met een vork, voeg de yoghurt toe en vermeng alles goed. Spreid de dipsaus op een platte schaal uit en sprenkel de olijfolie erover.
6 - 8 personen
gebied : Libanon
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Duizend-en-één smaken : De keukens van Marokko, Turkije en Libanon / Claudia Roden
woensdag 8 april 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten