MAI TAI
22½ centiliter okolehao of witte rum
45 centiliter ananassap
45 centiliter sinaasappelsap
45 centiliter citroensap
15 centiliter orange curaçao
22½ centiliter donkere rum
Meng de okoleao of witte rum in een mengglas met het ananassap, sinaasappelsap, citroensap en de orange curaçao. Vul een recht hoog glas met een inhoud van minstens 210 centiliter met wat schaafijs. Giet de gemengde dranken hierover. Voeg heel voorzichtig in een dun straaltje, langs een theelepel de donkere rum toe, zodat die bovenop blijft drijven. Versier het glas met een paar maraschino kersen, een orchidee of een gardenia.
1 persoon
land : Hawaii, Verenigde Staten
gerechtsoort : drank
bron : Proeven uit de Pacific : Exotisch koken met Hugh Jans / Hugh Jans
dinsdag 3 maart 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten