SCOTCH TRIFLE
1 blik peren
1/8 liter slagroom
Moskovisch gebak
frambozenjam
minder dan een ½ liter vanillevla
sherry
amandelen, bigarreaux en angelica om te garneren
Snijd het gebak in tweeën en besmeer het royaal met frambozenjam. Leg het op de bodem van een grote glazen schaal.
Giet er sherry en vruchtensap overheen en laat dit goed intrekken. Leg hierop de vruchten. Wanneer de vla koud is, deze erover gieten en het geheel afdekken met slagroom. Garneer met amandelen, bigarreaux en angelica.
4 personen
gebied : Schotland, Verenigd Koninkrijk
gerechtsoort : nagerecht
bron : Mme W. S. Henderson, in Internationale gerechten / samengesteld door mevr. A Landwehr-Cléjan en mevr. E. C. Luns-Barones van Heemstra
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten