SPECERIJENPASTA VOOR PITTIGE VISMOUSSE
1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd en grof gehakt
2 tenen knoflook, grof gehakt
5 sjalotten, grof gehakt
2 stengels citroengras, buitenste blaadjes en een stukje van de onderkant verwijderd, grof gehakt
1 centimeter verse geelwortel, geschild en grof gehakt, of ½ theelepel gemalen geelwortel
2 centimeter galangawortel, geschild en grof gehakt
2 kaffir-limoenblaadjes, grof gehakt
Meng alle ingrediënten, behalve de gemalen geelwortel (als u die gebruikt), in een keukenmachine tot een gladde pasta. Roer de gemalen geelwortel erdoor.
6 personen
gebied : Cambodja
gerechtsoort : specerijenmengsel
bron : Citroengras & gember : Heerlijke Aziatische recepten / Leemei Tan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten