GEGRILLEERD SNEETJE LEVERWORST MET KAAS
2 sneetjes wittebrood
1 plak kaas à 75 gram
2 takjes peterselie
6 sprietjes bieslook
1 ½ eetlepel kruidenboter
75 gram gesneden (kalfs)leverworst
1 eetlepel dille
1 theelepel majoraan
Alle ingrediënten klaarzetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In broodrooster sneetjes brood roosteren. Kaas in 6 repen snijden. In kopje peterselie en bieslook fijnknippen. Toast besmeren met kruidenboter. Leverworst erop leggen. Erover verdelen: peterseliemengsel, dille en majoraan. Kaas erop rangschikken. Toast op rooster leggen. Rooster vlak onder grill schuiven. Kaas in 2 minuten lichtbruin grilleren. Toast op 2 borden leggen.
Groentetip: tomatensalade.
2 personen
voedingswaarde : 460 kcal p.p.
bereidingstijd : 12 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip september 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten