TSJETSJEWITSA S FROEKTAMI (LINZEN MET VRUCHTEN EN NOTEN)
200 gram groene linzen
100 gram gedroogde abrikozen
100 gram rozijnen
1 fijngehakte ui
2 à 3 eetlepels olie
zout
peper
100 gram gepelde walnoten
1 theelepel korianderpoeder
fijngehakte peterselie
Was de linzen en kook ze een half uur. Week de abrikozen en rozijnen 15 minuten in warm water en laat ze goed uitlekken.
Fruit de kleingesneden abrikozen, de rozijnen en de ui in de olie, met zout en peper. Voeg de linzen, de walnoten en de koriander eraan toe en laat alles nog 10 minuten sudderen.
Strooi er voor het opdienen wat peterselie overheen.
4 personen
gebied : Rusland
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Russische keuken / Eveline Brouwers en Geerte Groen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten