ORANJE BOWL
300 gram abrikozen (in schijfjes)
1 oranje meloen (in blokjes)
3 nectarines (in schijfjes)
100 gram kumquats (in plakjes)
blaadjes salie
2 flessen (mousserende) fruitige witte wijn
een scheutje Apricot brandy (eventueel)
enkele oranje Oost-Indische kersbloemen (eventueel)
In een schaal 300 gram abrikozen (in schijfjes), 1 oranje meloen (in blokjes), 3 nectarines (in schijfjes), 100 gram kumquats (in plakjes), blaadjes salie, 2 flessen (mousserende) fruitige witte wijn en eventueel een scheutje Apricot brandy mengen. Eventueel garneren met enkele oranje Oost-Indische kersbloemen.
8 personen
voedingswaarde : 235 kcal p.p.
bereidings- / wachttijd : 10 / 60 minuten
gerechtsoort : drank
bron : Tip Culinair juli 1993
vrijdag 27 juli 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten