AFRIKAANSE STOOFSCHOTEL MET WITTE KOOL
1 grote ui, gesneden
1 theelepel kerriepoeder
300 gram aardappelen
300 gram witte kool
2 tomaten
peper
zout
olie om in te bakken
Aardappelen schillen en in blokjes snijden. Kool snipperen. Ui fruiten in hete olie. Kerriepoeder toevoegen en even meefruiten. Aardappelen met 3 deciliter water toevoegen en 5 minuten koken. Kool op de aardappelen scheppen en alles zo’n 10 minuten beetgaar koken. Tomaten in stukjes snijden, door het aardappelmengsel scheppen en nog een paar min. verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
2 - 3 personen
land : Lesotho
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Odinieuws 1998/13 (25 maart 1998)
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten