SCHOLROLLADES MET ANSJOVIS
16 scholfilets
50 gram ansjovis
2 takjes dille
2 eetlepels citroenconfituur
boter
zout
peper
Leg de scholfilets op een werkblad. Hak de ansjovis en de dille fijn. Bestrijk de scholfilets met citroenconfituur. Meng de ansjovis en de dille en verdeel het mengsel over de scholfilets. Leg twee scholfilets op elkaar en rol ze op. Zet ze vast met een satéprikker. Een scholrollade moet er ongeveer uitzien als een ijshockeypuck. Bak de scholrollades aan beide kanten goudbruin in boter. Voeg zout en peper toe. Wees zuinig met zout, want de ansjovis is van zichzelf al zout. Serveer met gekookte nieuwe aardappelen.
4 personen
gebied : Fjällbacka, Bohuslän, Zweden
gerechtsoort : visgerecht
bron : Aan tafel met Camilla Läckberg / Camilla Läckberg & Christian Hellberg
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten