KIP-GROENTENSAUS
400 gram kipfilet
zout
peper
1 eetlepel Italiaanse keukenkruiden
50 gram boter of margarine
1 rode paprika
1 courgette
1 zakje paprikasaus
½ kippenbouillontablet
cayennepeper
Kip inwrijven met zout, peper en Italiaanse keukenkruiden. In braadpan 25 gram boter verhitten. Kip 10 minuten zachtjes bakken. Halverwege keren. Intussen paprika wassen. Halveren, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Courgette wassen en kroontje verwijderen. In reepjes snijden. In braadpan 25 gram boter verhitten. Paprika en courgette 5 minuten zachtjes bakken. Af en toe omscheppen. Intussen kip in heel dunne reepjes snijden. In steelpan volgens gebruiksaanwijzing paprikasaus maken. Aan paprika-courgette toevoegen: kip, paprikasaus en bouillontablet. 3 Minuten zachtjes laten koken. Af en toe roeren. Op smaak brengen met cayennepeper. In schaal doen. Lekker met gemengde salade
4 personen
voedingswaarde : 380 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
land : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip augustus 1988
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten