NATSJINKA IZ KVASJENOJ KAPOESTY S GRIBAMI (VULLING VAN ZUURKOOL EN PADDENSTOELEN)
750 gram zuurkool
60 gram boter
250 gram champignons of eekhoorntjesbrood
2 of 3 uien, gesnipperd
zout
peper
1 portie gistdeeg
Snijd de zuurkool heel fijn en laat met 30 gram van de boter met het deksel op de pan gaar stoven.
Maak de paddenstoelen schoon, was ze en snijd ze klein. Laat ze 10 minuten in de helft van de resterende boter bakken.
Fruit de ui goudbruin in de resterende boter, schep er de champignons door, breng op smaak met wat zout en peper en laat 3 tot 4 minuten stoven. Schep er de zuurkool door en vul er de pirogi mee.
4 personen
gebied : Rusland
gerechtsoort : hartig gebak
bron : …Kookkunst uit Rusland : Eetcultuur & recepten / Irina Carl
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten