MEDITERRANE COURGETTE-PAPRIKASPIESJES
3 paprika’s (rood, groen en geel), in stukjes
1 courgette, in dikke plakken
2 rode uien, in partjes
½ bosje peterselie, fijngehakt
2 grote teentjes knoflook, geperst
rasp en sap van ½ citroen
100 milliliter olijfolie
Rijg de groenten om en om aan spiesen. Roer peterselie, knoflook, citroenrasp en –sap door de olie en bestrijk de spiesjes ermee. Bestrooi met zout en peper. Rooster de spiesen 10 minuten in een grillpan op middelhoge stand of op de barbecue. Lekker met salsa verde.
4 - 6 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied: Middenlandse Zeegebied
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Boodschappen september 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten