COUSCOUS-COLESLAW
¼ witte kool, dun geschaafd
1 winterwortel, geschild en grof geraspt
5 radijsjes, in dunne plakjes
2 lente- / bosuitjes, fijngehakt
1 bosje verse koriander, fijngehakt
150 gram bereide couscous, afgekoeld
DRESSING
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels honing
1 teentje knoflook, geperst
4 eetlepels olijfolie
Schep alle groenten en koriander door de couscous. Klop de mosterd, azijn, honing, knoflook en olie tot een dressing en giet over de salade.
6 personen
voedingswaarde : 130 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Boodschappen september 2015
woensdag 2 september 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten