GEGRATINEERDE GNOCCHI MET GEITENKAAS
180 gram gnocchi
40 gram spekreepjes
120 gram geitenkaas
40 gram pijnboompitten
10 centiliter vetarme room
1 eetlepel gehakte bieslook
Verwarm de oven voor op grillstand.
Kook de gnocchi beetgaar in licht gezouten water en laat ze uitlekken. Bak de spekreepjes goudbruin in een antiaanbakpan of een pan met bakvel. Doe de pijnboompitten, de room en de spekreepjes bij de pasta. Breng alle ingrediënten over in een ovenschotel. Snij de geitenkaas in sneetjes en leg over de pasta.
Plaats de ovenschotel even onder de grill tot dat de kaas een beetje gesmolten is. Bestrooi voor het opdienen met gehakte bieslook.
4 personen
gebied : Europa
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Pastagerechten, smaak en evenwicht op hun best / Weight Watchers, via Erie Fraters [EUROPESErecepten]
dinsdag 29 april 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten