donderdag 13 mei 2010

Brood in knapzakje

BROOD IN KNAPZAKJE

2 sneetjes bruinbrood
2 sneetjes witbrood
2 sneetjes Fries roggebrood
2 sneetjes licht roggebrood
2 plakjes gekookte ham
2 plakjes belegen kaas
4 kerstomaatjes
¼ komkommer, in plakjes
2 eetlepels tomatenketchup

Snijd uit alle plakken brood zoveel mogelijk vierkantjes van ongeveer 3 x 3 centimeter. Snijd de plakken ham en kaas in 4 stukken.
Prik eerst een tomaatje op de prikker. Steek er nu een van de stukjes brood op. Vervolgens een plakje komkommer en een plakje kaas. Bestrijk een ander stukje brood met ketchup. Rijg dit stukje brood met ham aan de prikker. Eindig met een kerstomaatje.

2 personen

voedingswaarde : 445 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Boodschappen mei 2009

Geen opmerkingen: