GEROOSTERDE BABYCOURGETTES MET KNOFLOOK & TOMAAT
600 gram babycourgettes
1 bol knoflook, teentjes gepeld en in dunne plakjes
6 grote rijpe tomaten, zonder zaadjes, in 8 stukken
1 theelepel gemalen komijn
olijfolie
versgemalen zwarte peper
zeezout
Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de babycourgettes op de bakplaat, verdeel de knoflook erover en knijp de tomaten een beetje uit terwijl je ze over de courgettes verdeelt. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met komijn en flink wat zwarte peper en zeezout.
Roosterde de courgettes 15 minuten in de oven tot ze gaar zijn. Serveer direct.
6 - 8 personen
gebied : Iran
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Persiana : Recepten uit het Midden-Oosten & verder / Sabrina Ghayour
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten