FRITTATA MET GROENE ASPERGES EN GEITENKAAS
2 eieren
75 milliliter slagroom
100 gram groene asperges, onderkant eraf en in stukjes
75 gram diepvriesdoperwten
30 gram zachte geitenkaas
1 takje basilicum, blaadjes fijngehakt
1 ciabattabroodje
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met de slagroom los en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de asperges, doperwten, de helft van de geitenkaas en de basilicum over de ovenschaal. Schenk het eimengsel erover en bestrooi met de overige geitenkaas. Bak de frittata in de oven in 15 – 20 minuten gaar, totdat hij mooi luchtig is. Serveer met het broodje.
1 persoon
voedingswaarde : 700 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Boodschappen april 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten