MOJITO
2 eetlepels vers limoensap
6 - 8 blaadjes verse yerba buena of andere verse munt
1 eetlepel suikersiroop of 50 gram bruine rietsuiker
50 milliliter witte Habana Club of andere witte rum van goede kwaliteit
ijsblokjes
2 eetlepels citroenlimonade
bruine Habana Club of andere bruine rum van goede kwaliteit
1 takje yerba buena of andere verse munt, voor de garnering
Meng limoensap, muntblaadjes en suiker(siroop) in een glas en stamp het mengsel met een stamper. Voeg de witte rum toe en vul het glas met ijs. Voeg de citroenlimonade toe, roer kort en vul aan met de bruine rum. Garneer met een takje yerba buena en serveer met een rietje.
1 persoon
gebied : Cuba
gerechtsoort : cocktail
bron : De Cubaanse keuken / Alex Garcia
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten