SLAROLLETJE GEVULD MET GARNALENCRÈME
125 gram Hollandse garnalen
3 bolletjes gember
1 kleine rijpe avocado
1½ eetlepel crème fraîche
2 ijsbergslabladeren
12 toastjes
6 toefjes peterselie
In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Bolletjes gember fijnsnipperen. Avocado overlangs halveren. Pit verwijderen. Met lepel avocado uithollen. In kommetje doen en fijnprakken. Erdoor roeren: garnalen (12 achterhouden), crème fraîche en gember. Sla wassen en uitslaan. Met keukenpapier droogdeppen. Elk slablad tot vierkant snijden van 20 x 20 centimeter. Elk slablad in 6 repen snijden. Avocadomengsel op uiteinden van slarepen scheppen. Oprollen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Slarolletjes op toastjes leggen. Op schaal leggen. Garneren met achtergehouden garnalen en toefjes peterselie.
Voor 12 stuks.
voedingswaarde : 65 kcal per stuk
voor- / bereidingstijd : 20 / 5 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip oktober 1984
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten