APPELSALADE MET TUINKERS
2 eetlepels olie
1¼ eetlepel citroensap
zout
peper
¼ eetlepel gemberpoeder
1 ui
1 teentje knoflook
4 zachtzure appels
1 bakje tuinkers
In kom sausje roeren van: olie, citroensap, zout, peper en gemberpoeder. Ui pellen, snipperen en toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Appels wassen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden. Door sausje scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Boven appelsalade tuinkers van bedje knippen.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip september 1979
donderdag 9 juli 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten