maandag 16 maart 2020

Knolselderij-appelpuree (Australië)

KNOLSELDERIJ-APPELPUREE

450 gram aardappel
225 gram knolselderij
2 appels
50 gram boter
1¼ deciliter crème fraîche
zout
peper
100 gram aardappel, in flinterdunne schijfjes


450 Gram aardappel, 225 gram knolselderij en 2 appels, alles in schijfjes, in ruim water met zout 15 minuten koken. Laten uitlekken en met 50 gram boter, 1¼ deciliter crème fraîche, zout en peper pureren. 100 Gram flinterdunne aardappelschijfjes frituren. Puree tussen gefrituurde wafeltjes serveren.

6 personen

voedingswaarde : 285 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten

gebied : Australië
gerechtsoort : bijgerecht

bron : Tip Culinair juli 1995

Geen opmerkingen: