SPERZIEBONEN-KAASSCHOTEL
1 ei
1 eetlepel mosterd
4 eetlepels vinaigrettesaus
1 eetlepel dille
1 eetlepel peterselie
1 plak jong belegen kaas à 100 gram
1 plak oud belegen kaas à 100 gram
1 literblik gebroken sperziebonen
Ei in 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en fijnsnipperen. In kommetje sausje roeren van ei, mosterd, vinaigrettesaus, dille en peterselie. Ovenschotel invetten. Kaas in dobbelsteentjes snijden. Sperziebonen afgieten.
Oven voorverwarmen op 220°C. In ovenschotel kaas en sperziebonen door elkaar scheppen. Eimengsel erover verdelen. In midden van oven in 20 minuten heet laten worden.
4 personen
voedingswaarde : 290 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 30 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip december 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten