WITTE BONEN MET GROENE KRUIDEN
1 ui
1 pot witte bonen (720 gram)
3 takjes peterselie
2 takjes selderij
2 eetlepels margarine
1 teentje knoflook
2 theelepels bouillonpoeder
Ui pellen en snipperen. In zeef bonen laten uitlekken. In kopje peterselie en selderij fijnknippen.
In braadpan boter verhitten. Ui 5 minuten fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bonen en bouillonpoeder toevoegen. Met deksel op pan in 5 minuten door en door warm laten worden, af en toe omscheppen. Peterselie-selderij erdoor scheppen. Overdoen in schaal.
4 personen
voedingswaarde : 250 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip november 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten