RUCOLASTAMPPOT MET TOMAAT EN GEITENKAAS
150 gram Hollandse geitenkaas
1 bosuitje
2 tomaten
2 pakjes rucola (à 30 gram)
1 zakje aardappelpuree à la minute (58 gram, Maggi)
2 eetlepels (olijf)olie
(versgemalen) zwarte peper
In pan 250 milliliter water aan de kook brengen. Korstjes van geitenkaas snijden en kaas in blokjes snijden. Bosuitje in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in vieren snijden, zaadjes verwijderen en tomaten in reepjes snijden. Rucola in grove repen snijden.
Al roerend aardappelpureepoeder aan kokende water toevoegen en blijven roeren tot smeuïge puree ontstaat. Olie erdoor roeren.
Rucola, tomaat, bosui en geitenkaas door puree scheppen en stamppot al roerend zachtjes verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met peper.
2 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Allerhande november 1999
zaterdag 16 november 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten