SPAGHETTI MET VEGETARISCHE TOMATENSAUS
1 pak vegetarische goulashmix (Hera)
300 gram (volkoren) spaghetti
2 tomaten
2 eetlepels tomatenketchup
1 teentje knoflook
zout
peper
100 gram geraspte oude kaas
In pan goulashsaus maken met 2 zakjes en 8 deciliter water volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Schaal voorverwarmen. Intussen tomaten wassen en in stukjes snijden. Aan goulashsaus tomaat en tomatenketchup toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Nog 5 minuten zachtjes koken. Spaghetti afgieten en in warme schaal scheppen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Over spaghetti verdelen. Kaas apart geven.
Groentetip: Chinese kool.
4 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip september 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten