SPICED TEA
1 - 2 eetlepels theeblaadjes
2 kruidnagels
1 kardemomzaadje
½ kaneelstokje
1 fijngesneden gemberbolletje
1 theelepel geraspte citroenschil
6 deciliter kokend water
kaneelstokje.
1 - 2 Eetlepels theeblaadjes, 2 kruidnagels, 1 kardemomzaadje, ½ kaneelstokje, 1 fijngesneden gemberbolletje en 1 theelepel geraspte citroenschil mengen. 6 Deciliter kokend water erop schenken en thee 5 minuten laten trekken. Thee zeven, laten afkoelen en serveren met een kaneelstokje.
De thee is ook warm heel lekker.
4 personen
voedingswaarde : 010 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : India
gerechtsoort : drank
bron : Tip Culinair maart 1998, bijlage “Hot Food”
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten