CAIPIRINHA PEPER
2½ deciliter cachaça (Zuid-Amerikaans distillaat van rietsuiker)
4 eetlepels suiker
1 in ringen gesneden jalapeñopeper
4 ingesneden en platgedrukte (of in stukjes gesneden) limoenen
crushed ijs
2½ Deciliter cachaça (Zuid-Amerikaans distillaat van rietsuiker), 4 eetlepels suiker en 1 in ringen gesneden jalapeñopeper in kan doen en mengsel 2 uur laten staan, zodat de peper zijn hete smaak kan afgeven. 4 Ingesneden en platgedrukte (of in stukjes gesneden) limoenen over 4 glazen verdelen. Cachaçamengsel door zeef over limoenen schenken en glazen opvullen met crushed ijs.
4 personen
voedingswaarde : 105 kcal p.p.
bereidings- / wachttijd : 10 minuten / 2 uur
gebied : Oosters
gerechtsoort : drank
bron : Tip Culinair maart 1998, bijlage “Hot Food”
zondag 31 maart 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten