FORELLEN IN WIJN
4 forellen
2 wijnglazen witte wijn
½ wijnglas rum
1 kop visbouillon
250 gram gekookte garnalen
1 ui
1 struik of bosje selderie
1 struik prei
1 peperkorrel
1 laurierblaadje
peterselie
½ theelepel zout
Doe de schoongemaakte forellen met de kop er nog aan in de pan. Voeg de fijngehakte groenten en alle andere ingrediënten toe. Plaats het deksel op de pan en laat de forellen 2 tot 3 uur marineren. Breng daarna de inhoud van de pan aan de kook en laat de forellen ongeveer 5 minuten sudderen. Serveer de vis koud of warm, overgoten met de gezeefde saus. Garneer de schotel met garnalen en fijngehakte peterselie.
4 personen
gebied : Rusland
gerechtsoort : visgerecht
bron : De Russische keuken / A. Stoffel-Donskoy
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten