SPITSKOOL-WORTELSALADE MET MOSTERDSAUS
½ spitskool (350 gram)
200 gram wortelen
2 eetlepels citroensap
zout
5 eetlepels mosterdsaus (flesje)
3 eetlepels sladressing zonder olie
Van kool lelijk blad verwijderen. Stronk verwijderen. Kool in dunne reepjes snijden. Wortelen schrappen en wassen. In dunne reepjes snijden. In schaal spitskool en wortel doen. Besprenkelen met citroensap en bestrooien met snufje zout. Door elkaar scheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kommetje mosterdsaus n sladressing doen. Tot sausje kloppen.
Salade nogmaals door elkaar scheppen. Mosterdsausje apart opdienen.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 20 / 1 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Tip
donderdag 15 juni 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten