TUN (GEBAKKEN TONIJN)
750 gram tonijn (diepvries)
4 eetlepels bloem
2 eieren
1 kopje paneermeel
2 - 3 eetlepels olijfolie
De bevroren vis onder koud stromend water afspoelen, droogmaken, met een zaagmes in moten snijden en met zout inwrijven.
De vis door de bloem halen. De eieren loskloppen, de vismoten daarin wentelen en dan door het paneermeel halen. Het paneermeel goed aandrukken met uw vingers.
De olie heet maken en daarin de vis aan alle kanten een bruin korstje laten krijgen en gaar bakken.
4 personen
gebied : Joegoslavië
gerechtsoort : visgerecht
bron : De populairste buitenlandse recepten : Italië, Griekenland, Spanje, Joegoslavië en Hongarije (Helmond-Keukengidsen) / Van Helmond
woensdag 15 februari 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten