IN CITROEN GEMARINEERDE LAMSRIBBETJES
8 lamsribbetjes
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olie
2 citroenen
zout
peper
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Kruid de lamsribbetjes met peper en zout. Leg ze in een schaal, besprenkel ze met het sap van de citroenen, voeg de olie, de in fijne ringetjes gesneden teentjes knoflook en de fijngehakte peterselie toe. Zet enkele uren op een koele plaats, keer het vlees van tijd tot tijd om. Laat het vlees afdruipen en laat de lamsribbetjes goudbruin bakken in een pan of op de barbecue.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gebied : Marokko
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : De Marokkaanse keuken (De lekkere keuken) / M. Wattenbergh
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten