MELOEN MET BLAUWE OF WITTE DRUIVEN
Dit recept kan dienen als dessert of als voorgerecht, in het laatste geval zou ik u adviseren de suiker weg te laten.
2 kleine meloenen
zoete witte wijn
4 eetlepels vruchtensuiker
40 blauwe of witte druiven
Snijd kleine meloenen in tweeën en verwijder de pitten. Giet in elke halve meloen wat zoete witte wijn. Strooi in iedere helft een eetlepel vruchtensuiker en zet de meloenhelften een uurtje in de koelkast. Leg, vlak voor het serveren in iedere meloenhelft een tiental blauwe of witte druiven.
Dit recept kan dienen als dessert of als voorgerecht, in het laatste geval zou ik u adviseren de suiker weg te laten.
4 personen
gebied : Israël
gerechtsoort : nagerecht
bron : De Israëlische keuken / Toussie Salomonson
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten