INDIASE KERRIESCHOTEL MET KIP EN KRIELTJES
1 zak panklare bloemkool (350 gram)
1 zak panklare sperziebonen (250 gram)
1 duopak voorgekookte krieltjes (700 gram)
2 eetlepels olie
500 gram kipfilet in blokjes
1 pot Indiase roerbaksaus kerrie (520 gram)
50 gram rozijnen
1 zakje verse koriander (15 gram)
Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
4 personen
voedingswaarde : 570 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : India
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Allerhande maart 2003
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten