BIETEN-APPELRELISH
6 bieten, schoongemaakt en geraspt (700 gram)
4 granny smith appels, geraspt
250 milliliter appelciderazijn
2 eetlepels geraspte gemberwortel
100 gram donkerbruine basterdsuiker
sap van ½ citroen
Doe alle ingrediënten met 2 theelepels zout in een grote pan. Breng aan de kook op hoog vuur, zet het vuur dan middelhoog en laat alles 30 minuten koken. Roer regelmatig tot het mengsel dik en glanzend is.
Neem van het vuur en laat iets afkoelen. Schep de relish dan in scone, gesteriliseerde potten en sluit deze goed af.
Voor 1100 gram.
voedingswaarde : 85 kcal per 100 gram
bereidingstijd : 55 minuten
gebied : Australië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Sophie Hansen, in .delicious november 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten