EIERSALADE
Paassalade uit de joodse keuken.
6 eieren
1½ dl mayonaise
1½ dl crème fraîche
zout
peper
snufje kerriepoeder
1 lente-uitje, heel fijngesneden
2 el fijngesneden bieslook
1 el fijngesneden peterselie
tuinkers
Eieren in ± 7 min. hard koken, laten afkoelen en elk ei in 6 partjes snijden. Mayonaise en crème fraîche mengen, op smaak brengen met zout, peper en kerriepoeder. Lente-ui, bieslook en peterselie door saus roeren. Eieren door saus scheppen en met tuinkers garneren.
6 personen
voedingswaarde : 460 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : ontbijtgerecht
bron : Tip Culinair april 1998, Paas-ontbijtkrant
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten