CLUBSANDWICH MET GEGRILDE GROENTEN EN KNOFLOOKMAYONAISE
1 teentje uitgeperste knoflook
2 el mayonaise
1 el yoghurt
2 rode paprika’s in stukken
½ aubergine in plakken
2 el olijfolie
zout
peper
2 el fijngesneden basilicum
6 sneetjes roggevolkorenbrood
Grill voorverwarmen op hoogste stand. 1 teentje uitgeperste knoflook mengen met 2 el mayonaise en 1 el yoghurt. 2 rode paprika’s in stukken, ½ aubergine in plakken bestrijken met 2 el olijfolie en op rooster onder grill ± 10 min. grillen. Halverwege keren. Groenten bestrooien met zout, peper en 2 el fijngesneden basilicum. 6 sneetjes roggevolkorenbrood roosteren en besmeren met knoflookmayonaise. sandwiches maken van 3 lagen brood met 2 lagen groenten. Sandwiches diagonaal doorsnijden.
2 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : eigerecht
bron : Tip Culinair juni 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten