AVOCADO’S MET KRUIDENVINAIGRETTE
2 takjes peterselie
1 takje selderij
2 takjes dille
2 takjes dragon
1 takje citroenmelisse
2 eetlepels (citroen)azijn
2 eetlepels olie
1 theelepel suiker
zout
peper
2 avocado’s (niet te rijp)
1 eetlepel citroensap
In kommetje helft van kruidden fijnknippen. Toevoegen: azijn, olie, suiker, zout en peper. Door elkaar roeren.
Avocado’s in lengte halveren en pitten verwijderen. Van bolle kant klein plakje afsnijden. Snijvlakken met citroensap besprenkelen. Sausje nogmaals doorroeren. In holtes van avocado’s sausje schenken. Garneren met rest van kruiden.
4 personen
voedingswaarde : 170 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip februari 1991
maandag 17 februari 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten