KRUIDENSALADE MET GEROOKTE KIP
75 gram rucola
handje gemengde verse groene kruiden (bijvoorbeeld peterselie, basilicum, kervel en tijm)
1 oranje of gele paprika, zonder zaadjes, in smalle reepjes
300 gram gerookte kipfilet, in smalle repen
DRESSING
50 milliliter citroensap
1 eetlepel grove mosterd
100 milliliter olijfolie
2 eetlepel gehakte verse koriander
Meng de rucola met de groene kruiden en verdeel over 4 borden. Verdeel de paprikareepjes en kipfilet erover. Meng citroensap, mosterd, olijfolie, zout, peper en 1 eetlepel koriander tot een dressing. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met de rest van de koriander.
4 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Boodschappen april 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten