GEGRATINEERDE SCHORSENEREN
500 gr schorseneren
2 el azijn
0,5 dl slagroom
30 gr paneermeel
100 gr kaas (gruyere,in plakjes)
1 mp zout
1 mp peper
20 gr boter
Was de schorseneren en laat ze 1 uur in koud water staan. Schil de schorseneren en kook ze 1 uur in water met zout en azijn tot ze gaar zijn. Verdeel ze in stukken, doe ze in een beboterde ovenschaal en giet de room eroverheen. Bestrooi ze met zout en peper, verdeel de kaasplakken eroverheen, en bestrooi met paneermeel. Bak de schorseneren 20 - 30 minuten op 220 ºC.
Voor 4 personen.
voorbereiding : 1 uur, bereiding : 30 min.
land : Frankrijk
gerechtsoort : bijgerecht
bron : DOMUS Franse recepten
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten