MOKKA-KWARK
1 bakje magere Franse kwark à 450 gram
1 zakje vanillesuiker
8 eetlepels suiker
1 eetlepel oploskoffie
1/8 liter slagroom
2 eetlepels geschaafde amandelen
3 eetlepels chocoladevlokken (pak)
(4 mokkaboontjes)
In kom doen: kwark, vanillesuiker, 4 eetlepels suiker en oploskoffie. Goed vermengen. In andere kom slagroom met rest van suiker stijfkloppen. Door kwark scheppen, 4 eetlepels achterhouden voor garnering. Kwark in 4 schaaltjes scheppen. Tot gebruik kwark en rest van slagroom in koelkast zetten. In droge pan amandelen goudbruin roosteren.
Kwark garneren met slagroom, amandelen, chocoladevlokken (en mokkaboontje).
4 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 2 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip november 1982
dinsdag 10 november 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten