PAD PAK RUAM MIT (VEGETARISCHE VERRUKKING)
De variëteit aan groenten in dit gerecht maakt het zeer kleurrijk en attractief.
2 eetlepels olie
2 tenen knoflook, fijngehakt
4 eetlepels gesnipperde ui
100 gram in plakken gesneden wortel
250 gram in plakken gesneden witte kool
100 gram broccoliroosjes
50 gram bloemkoolroosjes
50 gram in repen gesneden rode paprika
50 gram peultjes
25 gram in plakjes gesneden champignons
25 gram taugé
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel suiker
Verhit een grote koekenpan en doe er de olie en knoflook in. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roerbak de groenten in 4 minuten bijtgaar.
Geef er Khao Suay (Gestoomde jasmijnrijst) bij.
4 personen
gebied : Bangkok en het Centrale Laagland, Thailand
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Thailand : Een culinaire reis / Panurat Poladitmontri en Judy Lew
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten