JAPANSE KIPSALADE
2 gerookte kipfilets, in dunne reepjes
3 stengels bleekselderij, in kleine plakjes
¼ venkelknol, in kleine stukjes
200 gram gemengde sla
8 grotchampignons, in dunne plakjes
1½ eetlepel sesamolie
3 eetlepels teriyakisaus
peper
sesamzaad, licht geroosterd
Kipfilet, bleekselderij en venkel mengen. Sla over borden verdelen. Kipmengsel op sla scheppen. Garneren met plakjes champignon. Sesamolie, teriyakisaus en peper mengen en over salade verdelen. Sesamzaad erover strooien.
4 personen
voedingswaarde : 175 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Japan
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Lekker (en gezond) lijnen special bij Tip Culinair januari 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten