dinsdag 26 november 2019

Kampersteur (Kampen, Overijssel, Nederland)

KAMPERSTEUR (EIEREN IN MOSTERDSAUS UIT OVERIJSSEL)

4 (scharrel)eieren
4 takjes peterselie
1 zakje roomsaus (25 gram, Maggi)
2 eetlepels Zaanse mosterd
zout
versgemalen peper


Eieren in 10 minuten hard koken. In kopje peterselie fijnknippen. In pan roomsaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mosterd erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Eieren onder koud stromend water afspoelen, pellen en halveren. Met bolle kant naar boven in schaal leggen. Mosterdsaus erover schenken. Peterselie erover strooien. Serveren met krielaardappeltjes en kropsla.

2 personen

voedingswaarde : 270 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Kampen, Overijssel, Nederland
gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Allerhande 21 november 1996

Geen opmerkingen: